Zelden zagen we een show die zo goed was aangekleed als dit seizoen tijdens de MBAFW. De ‘kleine’ zaal was omgetoverd naar een huwelijksfeest. Het mocht aan niks ontbreken, de tafels, stoelen, champagne bloemen en bomen vormden het decor voor de anders met simpele bankjes ingerichte ruimte. Het deed denken aan de scene uit ‘Great Expectations’ Een bruiloft waar de bruid niet kwam opdagen. Laura Jansen zingt live haar geweldige hit “Queen of Elba’. Een fragment uit het nummer “I’m never coming home” dwarrelt door de ruimte.

Het licht gaat aan, de modellen komen op. De meest verfijnde jurken komen met gracieuse pas voorbij. Elke creatie nog mooier dan de andere. Alle iconische gewaden uit klassiekers als Cinderella, Assepoester maar ook ‘de Boze stiefmoeder’ leek niet te ontbreken. De aankleding, de muziek en de sprookjesachtige gewaden maakten deze show tot een performance. Edwin Oudshoorn bedankt en we kijken reikhalzend uit naar het vervolg.

Gallery Notice : Images have either not been selected or couldn't be found